Haveflora

Haveflora

torsdag den 17. maj 2012

Det sarte og fine10 cm høje Multi Flora rose med mini blomst. 
Den er kommet indenfor i stuen nu for jeg bedre kan nyde den.


Tulipanen overraskede mig med sin sarte farvetegning.
SaxifragaPorselæns Ærenprisen er kommet til haven dette forår, og jeg er rigtig glad for dens smukke, delikate blomstring og flotte statur.
 Lime hosta i baggrunden.
onsdag den 16. maj 2012

Jernhylde i petroliumsblåJeg synes, det regner med foræringer i denne tid. Planter har jeg fået af flere, og denne overskønne jernhylde i lækker petroliumsblå, blev jeg begavet med i går af min kære veninde Trine.

Jeg har ikke kunnet vente med at lave en prøveopstilling selvom det regnede til morgen, så her får I det dejlige billede der kom ud af det.

tirsdag den 15. maj 2012

Skøn tid :-))

Jeg flyttede et lille bøgehæktræ sidste forår lige da det var sprunget ud, da det spærrede ved indgangen til haven på en måde så min søn ikke kunne trække sin scooter ind. Det kunne det selvfølgeligt ikke tåle og gik ud. Nu blir det i stedet espalie for klokkeranke, klematis og New dawn rose.


Bedet er ved at være godt fyldt ud med lidt af hvert.
Silkepæon og kæmpe ærenpris er skudt godt i vejret.

Hvad mon der gemmer sig under de kæmper?
mandag den 14. maj 2012

Miniput rosa multiflora

Jeg såede "rosa multiflora" frø i februar, og tænk rosenplanterne som kun er 10 cm høje, har allerede rosenknopper så små som knappenåle som er ved at springe ud nu!
Det er emmer væk roser som bliver flere meter høje med tiden!Jeg har plantet "Justa" klematis op ad mit blommetræ. Her er de i morgensolen. Man skal huske og sætte klateren på vindsiden, så den ikke bliver blæst ved siden træet.

Det kan være svært at få en rolig baggrund til at fotografere blade mod men her kom Joe lige forbi, da jeg skulle ta billedet, og så var det problem løst!
Japansk ahorn.


Porselæns ærenpris med lime hosta i baggrunden i det nye bed ved blommetræet.

Pink nedslag

Hagley Hybrid er den klematis som skal klatre på krumelure jernbænken.


Naboens æbletræ kan jeg nyde fra min egen have. Den er skøn!


To af mine Klokkeranker er blevet plantet ud på syd-terrassen.