Haveflora

Haveflora

torsdag den 26. juli 2012

Roser igen


Jeg vil vise Jer en gammel og en ny rose i min have plus en smule blandet. Den gule kender jeg ikke navnet på. Det er en slyngrose, omkring 15 år gammel, måske derfor den ikke har trivedes de sidste 2-3 år. Men ganske smuk er den.


På vej til den gule rose i morges, fangede frøstandende fra skvalderkålen min opmærksomhed ved vasketøjet. Et fint lærred ;-)

Coral Dawn er købt som barrodet i april og sat i krukke på sydterrassen. Jeg har været spændt på om rosens farve ville være for pink til væggens husmandsrød men det er jo fint med det match. Det er også en slyngrose og den har fået espalie til at hjælpe på vej.

Strandrosen har stadig blomster. Jeg plukker de afblomsterede til sidst på sommeren, så der bliver ved at komme knopper. Hyben får vente lidt endnu.Til sidst lidt krukker med purpur prydtobak, hornvioler, tagetes og lav pink dahlia. Bagved står en solbærbusk med masser af solbær.

Endnu en højsommerdag har vi fået i gave,
jeg vil ud og nyde den igen

:-D


onsdag den 25. juli 2012

Snart ses klokker

Jeg har Klokkeranke tre steder i haven som jeg såede i februar. Jeg såede i farverne lilla, rosa og hvid. Jeg forærede flere væk da de var små planter og havde ikke sat etiketter med farver ved, så jeg ved ikke hvilke farver, jeg har tilbage. Det må blive en dejlig overraskelse ;-) De er vokset vældig fint til og de flotte blomsterknopper står nu lige på spring.
Det bliver en dejlig varm dag, 28 C er lovet, så der bliver nok ikke lavet så meget i haven.
I ønskes den bedste havedasedag!

:-D