Haveflora

Haveflora

torsdag den 21. maj 2015

Måneskulpe
Lunaria rdiviva eller Vedvarende måneskulpe har været så flink at dukke op i haven i år. Jeg synes den er helt bedårende og så er det en meget tidligt blomstrende staude. Den står jo ikke optimalt der i kanten af terrassen og vil blive flyttet, når den er afblomstret og har sat frø, til et af bedende.

Jeg har sået frø af den to-årige Judaspenge, Lunaria annua her i foråret, også i den lilla farve men den vil jo først blomstre til næste forår, så derfor den ekstra glæde ved den uventede Måneskulpe :)

Endelig et indlæg

Jeg er ret vild med primula familien, især aurikler. Det er lykkedes mig at få fat i et par sorter i store potter til småpenge sidste år. De har overvintret i drivhuset uden problemer. Her er den ene, den anden var ikke i blomst i går. Den er bare helt vidunderlig i sin farver!

Er der nogen af Jer der har aurikler?Nu er det blevet meget nemmere for mig at udgive indlæg. Med en ny udgave af en iPad, nemlig fra en ipad1 købt lige da ipaden allerførst kom på markedet til iPad Air2, kan jeg kreere indlæggene direkte på ipaden med fotos og det hele. Måske man har kunnet det før på ipad1, det tror jeg nok men for mig er det blevet overskueligt med appen Blogger og et nyere system.

Nu skal jeg bare lære at hente fotos fra det store billedearkiv på Mac'en over på ipaden via iCloud. 

Nyd dagen
:-D