Haveflora

Haveflora

tirsdag den 8. april 2014

Uendelige glæder

Man kan ikke gå for mange haverunder i denne tid. SÅ meget er på gang nu, at man bliver helt stakåndet af glæde! Her er bare lidt fra min have I også må nyde :)

Det lille kirsebrætræ prunus incisa Mikinorii, købte jeg i Kvickly til små penge. De hvide blomster har en lækker pink midte og knopfarve. Primula Acaulis i aluminiumspotten skal snart plantes ud i bedene.

Bærmispeltræets blomster står på spring. Et træ på godt to meter som er plantet i skellet ganske fornyligt. Robin hill hedder det.

Pebertræet Rubra er ny i haven lige sådan højbedene med rhododendron og forårslyng. Rhododenronerne fik jeg billigt af en privat sammen med de rosa krukker på det første billede. Der er tre af hver. Måske rhodoerne bliver flyttet og nogle mere spændende eksemplarer kommer i højbedene, da det vist nok er den samme type som jeg allerede har.
Der er tørt under birketræerne, så derfor har vi valgt at bruge højbede.
Græsserne Red Spire blev sået sidste år, og i år håber jeg de vokser godt til.

Det må da blive et mariehøneår for mange bloggere har fortalt om mariehøns i haverne. Denne her sidder på Helleborus hybrid Snow Dancer og varmer sig.

SnowDancer har fået flere og flere blomster siden jeg købte den i december, så den er virkeligt et dejligt bekendtskab.

En opdatering til Lisbeth. Jeg måtte lige ud og ta billede af trillium, så nu er de også med i dette indlæg :)

Trillium har delt sig i to lejre. Lige bag disse to, stikker en hvid sort kun bladene et stykke op af jorden, så blomstringen bliver forlænget i år. Sidste år blomstrede de første i maj måned, meget sent!


Solen tittede lige frem her på en ellers grå og våd morgen. Håber den snart er her igen!

 :-D