Haveflora

Haveflora

torsdag den 21. maj 2015

Endelig et indlæg

Jeg er ret vild med primula familien, især aurikler. Det er lykkedes mig at få fat i et par sorter i store potter til småpenge sidste år. De har overvintret i drivhuset uden problemer. Her er den ene, den anden var ikke i blomst i går. Den er bare helt vidunderlig i sin farver!

Er der nogen af Jer der har aurikler?Nu er det blevet meget nemmere for mig at udgive indlæg. Med en ny udgave af en iPad, nemlig fra en ipad1 købt lige da ipaden allerførst kom på markedet til iPad Air2, kan jeg kreere indlæggene direkte på ipaden med fotos og det hele. Måske man har kunnet det før på ipad1, det tror jeg nok men for mig er det blevet overskueligt med appen Blogger og et nyere system.

Nu skal jeg bare lære at hente fotos fra det store billedearkiv på Mac'en over på ipaden via iCloud. 

Nyd dagen
:-D

8 kommentarer:

 1. Skønt at teknologien arbejder med dig i stedet for imod dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mon ikke. Jeg vil nu meget gerne som det næste få fingrene i arkivet på Mac'en da det er tydeligt at fotos taget med ipaden slet ikke har samme kvalitet som dem jeg tar med spejlreflekskameraet og lægger ind på den stationære computer.

   Slet
 2. Dejligt at se dig i readeren igen, Rose! Her gik jeg og troede, at aurikler bare en gammeldags navngivning af primula, men nu er jeg blevet klogere. Hvor er de fine, auriklerne på dit billede!

  SvarSlet
 3. Tak, madame og dejligt med din hilsen i går :) Jeg vil gerne samle lidt og med tiden få lavet et lille aurikelteater.

  SvarSlet
 4. Hej Rose.Hvor er det dejligt at du er på banen igen.Og den teknik kan godt være svært..............det ved jeg af erfaring.
  Prøv at gå ind på Birgitte på nettet .......................hun har sådan et aurikelteater.
  Hvis du har brug for en oversigt med åbne haver og plantemarkeder viser jeg det i mit nye indlæg.
  Måske skal i til Kolding d.5/6?
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Jo, det tekniske kan nemt drille ;) så det er skønt at være med igen. Jeg vil da helt sikkert kigge ind hos Birgitte. Ellers har jeg vist kun set Dalbys. Vi skal desværre ikke til Kolding i år da vi andre planer den dag. Glæder mig til at kigge ind på dit lille gods :)
   Knus Rose

   Slet
 5. Ja men det lyder godt Rose, så hører vi måske lidt mere til dig igen, det kunne være hyggeligt.
  Flotte aurikler du har.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lisbeth, glæder mig til at komme rundt i haverne og lægge kommentarer.
   Kh Rose

   Slet