Haveflora

Haveflora

fredag den 22. marts 2013

Blog fødselsdag

I dag er det 1 år siden jeg lavede min blog. Og hvilken fornøjelse det har været! Tak for alle Jeres utrolige dejlige kommentarer og til alle Jer som følger med herinde :-D 
Og må jeg ønske noget, så på alles vegne:

F O R Å R


38 kommentarer:

 1. Kære Rose, tillykke med din blogs første fødselsdag! Jeg glæder mig til mange flere. Ja tak, dit ønske må meget gerne gå i opfyldelse snart :-) KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Madame, tak for det :-) Du har selv nok den ældste blog jeg kender som jeg følger med stor glæde. Jeg håber også de lune dage er lige om hjørnet, selvom det da er smukt med sne og sol, så har vi bare fået nok.
   KH

   Slet
 2. Hej Rose

  Tillykke. Tillykke. Tiden iler bare afsted. Dejligt at følge din skønne blog. Sikke dog mange lækre sager, du har gang i med din såning.. Hvilke planter har du efterhånden sået. Har du styr på det ?? ;) Jeg har ikke fået gang i noget endnu, men satser på påsken. Så er tiden til det og forhåbentligt overskuddet.

  Glæder mig til et år mere ;)

  Knuss Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena
   Tak, tak :-) Ja, tiden gør! Synes både det er kort tid siden jeg startede blog og så alligevel, er det som jeg kender Jer haveentusiaster som gamle venner ;-) Jeg har byttet mig til rigtig meget af det der er sået, ikke mindst med dig :) Her er lidt af det: Salvia, prydtobak, sæbeurt, lobelia, montebretia, ridderspore, rød havemelde, blodhibiscus, lathyrus, solhat, geranium m.m. Jeg har en notesbog hvor jeg følger frølingerne.
   Dejligt du følger med her,
   Knuss Rose

   Slet
 3. Hej Rose Tillykke med din et års dag på bloggen. Har også et års dag i næste uge.
  Er rigtig glad for at følge din dejlige blog.
  Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette, tak for det :-) Hvor hyggeligt, din dejlige blog også fylder 1 år, det er som om vi har været i gang længe , ikke! Det ver rigtigt rart at mødes i sommers hos Signe.
   Også god weekend til dig, knus Rose

   Slet
 4. Hej Rose
  Ja men så vil jeg da også sige tillykke til dig og din blog med 1 års dagen. Godt at du kom med, vi ser frem til mange flere indlæg.
  Og jeg glæder mig til at se dig og hilse på dig til sommer.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja, vi kan rigtig udveksle lykønskninger til hinanden, sjovt det lige var på din fødselsdag jeg kom i gang :-) Jeg er utrolig glad for at jeg opdagede havebloggene, og besluttede mig derefter hurtigt til at selv at komme igang, og har ikke fortrudt et sekund siden.
   Glæder mig også til at komme til havetræffet, og tænk, så er det midsommer og alt det grønne er på sit højeste, åh hvor bliver det skønt!
   Knus

   Slet
 5. Hej Rose
  Tillykke med blogfødselsdagen.....tiden løber, når man er i godt selskab, og det er man jo med dig og din blog.
  Så vil jeg glæde mig til endnu et år at følge din blog. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Tak for det, og i lige måde :-) Jeg nyder også din skønne blog, og glæder mig til at udveksle mange hyggelige kommentarer fremover.
   Kh Rose

   Slet
 6. Hej Rose

  Tillykke med det første år som haveblogger.

  Og mon ikke dit ønske går i opfyldelse på et eller andet tidspunkt :-)

  Dejlig weekend herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Tak for det :-) Hyggeligt du følger med herinde. Ja, hvornår mon det forår slår igennem og udkonkurrerer kong vinter!? Det ku vi godt tænke os at vide ;-)
   Også dejlig weekend til dig,
   Kh Rose

   Slet
 7. Gratulerer så mye med 1. års blogbursdag! Det er veldig hyggelig å lese bloggen din. Ønsker deg en god aften/ weekend!
  Klem Marit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Tak for det :-) Jeg er også altid spændt på hvad der møder mig af spændende indlæg på din blog, den har da vist også rigtig mange år på bagen. God weekend, klem Rose

   Slet
 8. Hjerteligt TILLYKKE med blog fødselsdagen. Jeg har NYDT at følge med og
  glæder mig til fortsat at gøre det, Rose!
  Du sørger for en varm stemning; et godt rum at træde ind i :D

  Kh Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe
   Tak for det :-) Du var vist den allerførste som lagde en kommentar her :-) Jeg fandt hurtigt ud af at man lærte nye blogge at kende på den måde og også fik nye læsere. Sikken et skønt univers! Jeg glædes utroligt meget over den gavmildhed der er her :-) Rigtig god weekend,
   Kh Rose

   Slet
 9. Også hjerteligt tillykke herfra, og gid dit ønske snart bliver opfyldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Marie :-) Det er en fornøjelse at du følger med og jeg nyder at følge din blogs altid spændende indlæg.
   Kh Rose

   Slet
 10. Tillykke med blogfødselsdagen, dejligt at følge med. Jeg håber for os alle, at dit ønske snart går i opfyldelse:-)
  Havehilsen
  Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Tak for det :-) Det er rigtig hyggeligt du kigger forbi, og jeg følger også din skønne blog med stor interesse.
   Ja, det ville være godt at kunne spå om forårets komme. Jeg så dog en lille flok stære flyve over haven i forgårs og har også hørt lærken, så det lysner :-)
   Kh Rose

   Slet
 11. TIL LYKKE, TIL LYKKE, TIL LYKKE! Det var så det første år, glæder mig til at følge med de næste mange år frem... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, fru Friis, det er rigtig hyggeligt du kigger forbi og hvor jeg nyder din egen 'frøbo' ;-) Må det blive gode have- og paddeår, så vi rigtig kan fornøjes ;0)

   Slet
 12. Tillykke med det første velgennemførte år :o)
  Forår...?!! Er det noget med lune vinde og grønne blade...!!! Så tilslutter jeg mig dit ønske :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Vibeke, og velkommen som fast læser :-) ja, det må du nok spørge om!?! Det forsvundne forår ;-) Glæden må jo blive desto størrer, når den endelig indfinder sig, ikke :-)

   Slet
 13. Til lykke med dagen! Jeg glæder mig til at følge dit næste haveår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Nana :-) Dejligt du kommer fobi, og jeg nyder også at følge din dejlige blog.

   Slet
 14. Tillykke med fødselsdagen og tak for de fine indlæg. Måske er dit ønske allerede ved at blive opfyldt. Det har i hvert fald været en flot solskinsdag i dag. Hav en god week-end.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, May :-) Ja, dagene er nu fyldt med masser af solskin og vi mærker rigtigt at solens stråler har megen varme. Der er også solsorten som forsigtigt fløjter en stille sang og spurvene afprøver de nyeste redekasser. Vi skal bare af med frosten, især den strenge nattefrost. Rigtig god weekend til dig også :-)

   Slet
 15. Tillykke med dagen, du må jo have gjort det godt, for jeg har kigget ud på solskin næsten hele dagen. Det er er hvert fald snart forår, det siger kalenderen, det siger sågar de mere optimistiske meteologer...Jeg håber hver dag bliver den sidste med sne og frost.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik, tak for det :-) Jeg holder med de optimistiske, til hver en tid! Jeg gider heller ikke sne og kulde mere, lækkert er det dog at solen er så gavmild. Solskinnet giver dig måske lidt mulighed for at du kan bygge videre på det flotte håndværk du er i gang med.
   God weekend :-)

   Slet
 16. Tillykke med det første år som blogger. Jeg glæder mig til at følge med fremover :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Gitte :-) Jeg følger også dine mange frølinger og skønne blog med stor fornøjelse.
   God weekend :-)

   Slet
 17. Hej Rose
  Tillykke med din blogfødselsdag. Jeg har jo ikke været med så længe. Men jeg elsker dit dejlige billede i toppen af bloggen.Man bliver så dejligt glad inden i af det.
  Jeg glæder mig til at følge dig fremover.
  Mange hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Tak for de søde ord :-) Det er rigtig dejligt at du er kommet med i blogland og jeg følger også din kolonihaveblog med stor glæde.
   kh Rose

   Slet
 18. Tillykke med blogfødselsdagen :-) Dejligt at du blev en del af blogland for et år siden

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Tak for det :-) Jeg har også mægtig glæde for at være med. Det var også rigtigt hyggeligt at mødes hos Signe i august sidste år. Jeg læser også din blog med stor fornøjelse :)
   God weekend :-)

   Slet
 19. Kære Rose.
  Et stort tillykke med dit første år med bloggen. Det har været en fornøjelse at følge med herinde og at skrive med dig om den interesse, vi begge brænder for.
  Knus Christel

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christel
   Tak for det, Christel, det er også rigtigt dejligt at dele haveentusiasmen med dig. Glæder mig til at se dig igen når det lige om lidt, forhåbentlig, er forår ;-)
   knus Rose

   Slet