Haveflora

Haveflora

lørdag den 27. oktober 2012

Frosten kom

Her er -3 grader til morgen. Det har haglet i nat men solen skinner nu fra en skøn blå himmel.Drivhuset er iklædt en mathvid kappe. Jeg har ikke været inde og se til planterne
 endnu ....

Vandfadet med vandplanten har et tykt lag is.


Jeg er spændt på at ta en tur i haveblogland 
og se hvordan der er rundt omkring i landet

:-D


9 kommentarer:

 1. Flotte bilder av frosten! Fatet ditt med vannplanter var veldig pent. Det er kaldere hos deg enn her i dag. I natt var det kun - 1 her. Ha en fin dag! Klem Marit

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt at det er koldere her nu end hos dig ;) Heldigvis skinner solen måske også hos dig.
   Rigtig god dag til dig også, klem Rose

   Slet
 2. Sikke dejlige billeder! Det er sjovt at se, at det har været så meget koldere hos dig - her var der ingen is på fuglevandet, men masser af hagl på græsplænen :-)

  SvarSlet
 3. Ja, der kan man se hvor forskelligt det kan være på korte afstande! Jeg har fodret fuglene ekstra godt til morgen, da det er den første rigtige kolde morgen vi har haft i efteråret. Hav en skøn dag :-)

  SvarSlet
 4. Der er vist ikke mange som ikke kan vise enten is, rim eller sne i dag. Selv jeg her på øen midt i vandet har haft besøg af kong Frost. Men smukt ser det ud fra morgenstunden og med sol på endnu smukkere.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu en morgen med smukt vejr :-) I nat har der været koldere, 4,2 C var den nede på.
   Kh
   Rose

   Slet
 5. Godaften Rose.ja! her hos var der også godt koldt da vi vågnede til morgen.Men jeg har fået alt indendøre.Solen har været fremme det meste af dagen,og det er jo dejligt selv om det er koldt.God weekend til dig Jette

  SvarSlet
 6. ja et par kolde og meget smukke dage.Så nu skal Dahliaerne op og planter dækkes til det er jo dejligt arbejde når vejret er så smukt.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 7. Brrr, her er koldt og dejligt. Ligesom hos dig. Men vi har gået en lang tur med sol på næsen, og det var bare så herligt... :-)

  SvarSlet