Haveflora

Haveflora

tirsdag den 29. maj 2012

Det regner!

Det regner! Efter lidt over en uge med forrygende solskinsvejr, kun afbrudt af en time med skybrud i tirsdags, er det nye temperaturer vi skal til at vende os til. Forhåbentlig kun en tid.
Men forhåbentlig regner det nu ned over de mange søde haveblogejer haver som ikke fik noget forleden :) Min strandrosebusk er sprunget ud. Umm, hvor de dufter!
Rhododendron står så flot.
Jeg har stadig et par friske tulipaner.

Klatrehortensiaen har fået lidt blomster.
6 kommentarer:

 1. Uhm, det må være dejligt at have en duftende strandrose!
  Din klatrehortensia er vel nok smukt - jeg var ikke klar over, at sådan nogle findes.
  Her har haven fået en ordentlig gang regn, og det var tiltrængt, for græsset var ved at blive brunt. De mere normale temperaturer føles næsten som en befrielse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da godt du endelig fik vand til haven! Mange har nok trukket et lettelsens suk rundt omkring da regnen kom. Men det er lidt mærkeligt at skulle gå med trøje igen ...:-)

   Slet
 2. Hejsa. Ja her har det ikke regnet endnu, og nu må det egentlig gerne vente til jeg er kommet hjem fra arbejde.. Er nemlig på cykel ;))

  Dejlig billeder du viser i dine andre indlæg. Har ikke været på bloggen i pinsen. Vejret har været alt for godt til at være inde, og om aftenen har jeg været for træt. Så jo, har haft en dejlig pinse ;)) Dit kamera kan da virkelig tage nogle gode billeder !! Kan da godt se at sådan en klatrehortensia skal på ønskelisten ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du kom tørskoet hjem!... Og at regnbygerne nu har været forbi ;)
   Ja hvilket pinsevejr - mer af det snart. Jeg har ikke haft særlig travlt med noget, så er det jo rigtig hyggeligt at blogge ind imellem :-)

   Jeg bruger Lumix kameraer, et lille lomme og et både-og digital/spejlrefleks. De lever op til det gode rygte, især det lille er jeg glad for.
   Klatrehortensier kan bruges mange steder hvor man vil have noget op i højden og god fylde, og så lidt romantisk stemning. :-))

   Slet
 3. Vi fik endeligt noget længe ventet, vand i Vanløse.
  Dejligt, så slipper jeg for at kæmpe med vandslangen i dag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er måske fordi det er Vanløse :0) ej, spøg til side - det har været ørkenagtigt for rigtig mange, ikke, så skønt regnen kom ovenpå varmebølgen og vandslangen kan rulles ind igen. Min have har været heldigere da der kom et lokalt skybrud i tirsdags.
   :-)

   Slet